Снимка PixabayСедем души са пострадали при челен удар в Поповско. Тежката

...
Снимка PixabayСедем души са пострадали при челен удар в Поповско. Тежката
Коментари Харесай

Жестока катастрофа в Поповско. Седем души са ранени

Снимка Pixabay

Седем души са потърпевши при преден удар в Поповско. Тежката злополука сред микробус и лека кола е станала през днешния ден малко преди 14 часа.

Това оповестиха от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище, представени от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Инцидентът е станал на пътя на моста преди село Зараево. По първични данни се касае за преден удар сред микробус, пренасящ пасажери от Попово за селата Зараево, Садина и Захари Стояново, и движещ се в противоположна посока лек автомобил " Мазда " с търговищка регистрация. На мястото на случая са пристигнали екипи на Районното ръководство в Попово, на " Спешна помощ " и на Пожарната работа в Търговище.

По предварителна информация за обзор в болнично заведение са откарани седем души. Най-тежко са потърпевши мъж и жена, пътуващи в лекия автомобил, които са с фрактури.

Предстои оглед на местопроизшествието. Участъкът от пътя в региона на случая е краткотрайно затворен за придвижване. Преминаващите оттова моторно-превозни средства се пренасочват от полицейски екипи през село Ломци.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР